OPTICA MEDICALA CONSTANTA

SWD Optica Medicala este partener Star Banca Transilvania.
La platile cu cardurile Star BT beneficiati de un discount de 5% in puncte Star BT

Str. Mihai Viteazu, 24
Str. Stefan cel Mare, 87

0241 515 707
0241 515 708

Servicii SWD Optica Medicala

Best Optometrist

DETERMINARE DIOPTRII

Determinarea dioptriilor este un pas esential in prescrierea ochelarilor de vedere. Dupa o discutie cu specialistii nostri veti fi supus unei consultatii care va conduce la determinarea dioptriilor potrivite. Lucram cu medici oftalmologi renumiti si experimentati, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii. Determinarea dipotriilor se face computerizat, cu ajutorul unui aparat de ultima generatie numit AUTOREFRACTOMETRU. Dupa determinarea dioptriilor vor fi comandate lentilele, care vor fi apoi ajustate nevoilor dumneavoastra de catre optomeristii nostri.

EXAMENUL FUNDULUI DE OCHI

Examenul fundului de ochi, practicat sistematic cu prilejul oricarui examen oftalmologic complet, este indicat pentru a stabili diagnosticul afectiunilor retinei si pe cele ale coroidei, care este membrana lipita de retina. De asemnea, in urma examinarii fundului de ochi medicii nostri pot observa vascularizatia retiniana, care poate fi modificata de numeroase boli. Fundului de ochi este examinat cu ajutorul OFTALMOSCOPULUI. Acest tip de aparat serveste la examinarea centrului retinei, a papilei si a maculei. Pe langa afectiunile oftalmologice, examenului fundului de ochi poate depista si eventuale semne ale hipertensiunii, diabetului, unor infectii sau intoxicatii.

Best Optometrist
Best Optometrist

BIOMICROSCOPIE OCULARA

Biomicroscopia este o tehnica care ne permite examinarea microscopica a polului anterior, a vitrosului si a polului posterior, prin realizarea de sectiuni optice ale mediilor oculare.Examenul se realizeaza cu ajutorul BIOMICROSCOPULUI, care da o imagine marita, apropiata de cele din histologie. Cu ajutorul biomicroscopiei putem depista leziuni la nivelul pleoapelor, conjunctivei, sclerei, corneei, examenul camerei anterioare, al irisului, pupilei si cristalinului. Biomicroscopia ne permite observarea grosimii si a profunzimii tesuturilor care alcatuiesc ochiul. De asemenea, putem aplica biomocroscopia si in examinarea vitrosului si a fundului de ochi.

TENSIUNEA OCULARA

Tensiunea oculara reprezinta presiune din interiorul globului ocular. Masuram tensiunea oculara cu ajutorul unui aparat numit TONOMETRU, care apasa pe ochi. Tensiunea oculara este evaluata in milimetri coloana de mercur, iar valoarea sa normala este intre 10 si 20 milimetri coloana de mercur. Tensiunea oculara inregistreaza valori mari in cazul persoanelor care sufera de glaucom.

Best Optometrist
Best Optometrist

CAMP VIZIUAL

Campul vizual este suprafata din lumea inconjuratoare vazuta cu fiecare ochi in parte, iar intinderea sa este exprimata in grade. Ingustarea campului vizual afecteaz─â calitatea vietii cotidiene si duce la aparitia unor grave probleme de orientare si accidente. Examinarea campului vizual se efectueaza cu un echipament numit PERIMETRU, care studiaza sensibilitatea la lumina a ochiului pentru fiecare zona din campul vizual. Cu ajutorul acestui examen se poate face si o depistare precoce a glaucomului.

KERATOMETRIE

Keratometria presupune masurarea curburii corneei cu ajutorului unui aparat numit KERATOMETRU. Keratometria ne permite sa depistam astigmatismul, o anomalie cauzata de anormalitate sfericitatii corneei care face ca aceasta sa nu aibe aceeasi raza de curbura pe toata suprafata sa. Astfel, razele luminoase care patrund in ochi nu focalizeaza in acelasi punct, ci in puncte diferite.

Best Optometrist

Rame ochelari Lentile contact

Produse optice de calitate

Rame Ochelari

In alegerea ramelor de ochelari potrivite, sfatul opticianului competent joaca un rol decisiv. Pentru ca ochelarii sa vi se potriveasca perfect, bratele si puntea de sprijin sunt ajustate conform trasaturilor fetei si formei capului dumneavoastra.

Lentile Contact

Inainte sa optati pentru lentile de contact estetice sau lentile de contact pentru corectarea vederii aveti nevoie de acordul medicului specialist. Avantajele utilizarii lentilelor de contact sunt numeroase

Va rugam sa ne contactati 0241 515 707